Sinitaivas -Iskelmäntekijöissä Juha-Matti Ahola & Jyri Laitila 2023

IskelmäTVn Lauantaitanssit tulivat juhannuksena Ämyrin tanssilavalta Somerolta. Tanssikansaa viihdyttivät niin Sinitaivas kuin Taikakuu. IskelmäTVn Marikan juttusille saatiin molemmista bändeistä veijareita. Keskiviikkona 5.7.2023 pääset mukaan takahuoneen sohvalle, jossa Marika pääsi kirjaimellisesti tiukkaan paikkaan Juhiksen ja Jyrin väliin ;D. Ohjelman ensiesitys nyt keskiviikkona, jonka jälkeen se jää tallenteisiin muiden Iskelmäntekijät -jaksojen kanssa. Myös juhannustanssit löytyvät tallenteistamme, joten nautihan juhannuksen keikoista vielä näin jälkikäteenkin.

Mitä esikuvia näillä miehillä on musiikkimaailmassa? Sekin selviää tässä jaksossa. Liityhän seuraan!
Juhannustansseista löydät tallenteen IskelmäTVn Lauantaitanssit! JUHANNUSSPECIAL la 24.6.2023 TV-tanssit Ämyrin tanssilavalla (Somero) Taikakuun ja Sinitaivaan tahtiin – IskelmäTV (iskelmatv.fi)

Toimittajana Marika Suuronen