Kuntakierroksella Somerolla osa 1 ja 2 Marikan matkassa 2023

IskelmäTVn ensimmäinen kuntakierroksen kohde on Varsinais-Suomessa sijaitseva kaunis ja monipuolinen Someron kaupunki. Yhteistyössä Someron kaupungin kanssa Marika tutustuu tähän ihanaan pikku kaupunkiin. Valtava määrä upeita kohteita, joista ehdittiin vain raapaista pintaa! Ehdottomasti käynnin arvoinen paikka! Oli meidän kameramies Raimo ihmeissään, mitä kaikkea voikaan tapahtua Marikan matkasssa! Ajeltiin pinkillä Cadillacilla, työnnettiin kukkamekossa kuulaa, kiipeiltiin hellemekossa, ihmeteltiin silmät ympyröinä tuhansia norsuja, istuttiin joulupukin polvella, nautittiin jätskiä Baddingin kioskilla… Ja ihasteltiin upeaa taidetta, tutkittiin historiaa ja horoskooppeja, sukellettiin 50-luvulle ja siliteltiin lehmiä vaellusreitillä. Ja tietysti niin maailman pienimmällä lavalla kuin ihan komeasti päivätansseissa.

Ensimmäisessä jaksossa kohteena Muotiputiikki Helmi, Huvila Härkä ja Esakallio.

Toisessa jaksossa kohteena Baddingin kioski, Hovilan kartano sekä Someron Kulttuurigalleria (näyttely Kaija Aarikan tuotannosta sekä Someron veteraanien ja Sotainvalidien Perinnehuone)..

Tulossa kolmas jakso lähiaikoina!

Toimittajana Marika Suuronen (hellemekot ja sydänlasit Muotiputiikki Helmi/Somero)
Kiitos yhteistyöstä Someron kaupunki ja erityisesti Antti Leino ja Anuliina Frantti!

www.visitsomero.fi