Helmi tanssit ystävänpäivänä 14.2.2024 Kokkolan Kampushallilla

Tanssitapahtuma erityisesti sinulle, jolla on haasteita osallistua tavalliseen harrastustoimintaan. Tule mukaan tanssimaan, kuuntelemaan musiikkia ja fiilistelemään tanssiaistunnelmaa. Esteettömyys on huomioitu aivan erityisesti ja paikalla on avustajia ja tanssittajia.

Sosiaali- ja terveydenhoitoalan työntekijät voivat tilata kutsuja asiakkailleen. Tilaa kutsukortti osoitteesta sanna.haapakangas@kostiry.fi. Tapahtumaan voi ilmoittautua myös avustajaksi ja tanssittajaksi laittamalla viestiä ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen. Tapahtuma on ilmainen.

Iskelmä-tv sekä valokuvaajat ovat paikalla taltioimassa tapahtumaa. Halutessasi voit kuvauttaa itsesi kuvauskaaren alla ja saat kuvan sähköpostiisi maksutta. Kuvaajina media-alan opiskelijat Kpedulta.

Paikalla on kahvila, jossa tarjolla kahvin ja muun juotavan lisäksi sekä suolaista että makeaa pikkusyötävää kohtuullisin hinnoin. Tapahtuman kulujen kattamiseksi järjestämme arpajaiset. Yksi arpa 2 € ja 3 arpaa 5 €. Luvassa huikeita palkintoja! Käteis- tai korttimaksu.

Tanssiaisten aikana järjestetään myös yhdistyksille tori, jossa yhdistykset voivat esitellä toimintaansa. Lisätietoja kati.paasila@kostiry.fi.

Kpedun hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat tekevät juhlakampauksia ennen tanssiaisia.
Kampausaikaa voi varata soittamalla 040 80 85 593 tai käymällä Hiusopissa osoitteessa Närvilänkatu 8. Käteismaksu.
o Pikakampaus 5 € (ei sis. pesua)
o Rullakampaus 10 € (sis. pesun)
o Hinta sis. kahvitarjoilun, rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen

Tapahtumapaikan osoite: Teknologiakatu 8, Kokkola. Tila on esteetön ja varustettu inva-wc:llä.

Tapahtuman järjestävät:
Kosti ry Kpedu Kokkolan tanssiklubi ry, SPR Länsi-Suomen piiri, Unicef Kokkolan vapaaehtoistyhmä, Eläkeliiton Kokkolan yhdistys, Kokkolan Seudun Invalidit-Karlebynejdens Invalider ry, Suomenselän Muisti ry: MuistiTerve Pohjois-Suomi 2023-2025 -hanke ja Keski-Pohjanmaan Muistiluotsi

Tapahtumaa mahdollistamassa Op-Keski-Pohjanmaa

Responsiivinen Google Maps