Lauantaina 1.6 elämyksiä Savonlinnan Sydämessä: IskelmäTV tutustuu torielämään!

IskelmäTV saapuu Savonlinnan torille lauantaina 1. kesäkuuta! Lähde mukaan tutkimusmatkalle Savonlinnan vilkkaalle torille, missä kamerat rullaavat kello 11:00–14:00 välisen ajan.

Päivän aikana pääset näkemään, miten monipuolinen ja eläväinen torielämä voi olla. Torikauppiaat esittelevät ylpeinä tuoreita, lähituotettuja herkkujaan. Kuulet suoraan kauppiaiden suusta, mikä tekee heidän tuotteistaan erityisiä ja miksi lähiruoka on niin suosittua.

Lisäksi IskelmäTV haastattelee torin asiakkaita heidän kokemuksistaan. Mitkä maut vievät kielen mennessään? Minkälaisia tarinoita piilee vanhojen kojujen kulmilla? Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada välähdyksiä paikallisten arjesta ja juhlasta.

Tule nauttimaan kesäpäivästä, herkullisista ostoksista ja hyvästä seurasta Savonlinnan sydämessä. Nähdään torilla!

Kuuntele lähetystä IskelmäTV radiosta >> RADIO<<
tai
katso IskelmäTV nettiteeveestä >>TV lähetys<<