IskelmäTV – Viihdyttää, Inspiroi, Yhdistää

Tervetuloa IskelmäTV:n maailmaan, missä musiikki ja viihde kohtaavat innovatiivisella tavalla. IskelmäTV tuo suosikkiohjelmasi suoraan sinulle, yhdistäen nettitelevision ja -radion ainutlaatuisella tavalla. Olipa kyseessä live-tapahtuma tai huippuohjelman uusin jakso, IskelmäTV tarjoaa sen sinulle – missä ja milloin vain.

Käy osoitteessa iskelmatv.fi tai lataa IskelmäTV-sovellus älytelevisioosi tai mobiililaitteeseesi Google Play -kaupasta, ja aloita viihteen uusi aikakausi. Meidän kauttamme pääset käsiksi eksklusiivisiin live-lähetyksiin, ikivihreisiin iskelmiin ja kaikkeen siltä väliltä – aina valmiina viihdyttämään sinua, missä ikinä oletkin.

IskelmäTV ei ole vain viihdekanava; se on myös voimakas alusta yrityksellesi tavoittaa laaja yleisö ympäri Suomen. Mainosta meillä ja hyödynnä 24/7 radiomainontamme tarjoamaa näkyvyyttä ja kuuluvuutta. Oli tavoitteesi sitten tuotteesi markkinointi, yrityksesi brändäys tai tapahtumasi mainostaminen, IskelmäTV tuo sinut ja yleisösi yhteen.

Ota yhteyttä myyntiimme jo tänään, ja aloitetaan yhdessä matka kohti menestystä. IskelmäTV:llä mainostaminen ei ole vain investointi näkyvyyteen – se on porttisi suoraan suomalaisten sydämiin.

IskelmäTV – missä viihde ja mahdollisuudet kohtaavat.


iskelmä tv radiomainos hinta 1 viikko

Radiomainos 1viikko(7vrk)
Hinta 500,- € +alv

Radiomainos (20 sek) lähetetään 42 kertaa viikossa ja kuuluu samanaikaisesti myös televisiossa 20 sekunnin ajan 42 kertaa viikossa.
Linkki: Osta helposti verkkokaupasta


Radiomainos hinta iskelmätv

Radiomainos 4viikkoa(28vrk)
Hinta 1500,- € +alv

Radiomainos (20 sek) lähetetään 168 kertaa kuukaudessa ja kuuluu samanaikaisesti myös televisiossa 20 sekunnin ajan 168 kertaa kuukaudessa.
Linkki: Osta helposti verkkokaupasta


Mediamyynnin yhteystiedot

Soita tai lähetä sähköpostia mediamyyjillemme.

Alue – Suomi
Aarno Jokela045 7875 2955aarno@iskelmatv.fi
Raimo Siuvatti044 344 5199raimo@iskelmatv.fi
Helena Lindström040 7266 481helena@viihdekalenteri.fi