IskelmäTVn Lauantaitanssit! JUHANNUSSPECIAL la 24.6.2023 TV-tanssit Ämyrin tanssilavalla (Somero) Taikakuun ja Sinitaivaan tahtiin

videon pituus 2 tuntia

IskelmäTVn Lauantaitanssit tanssittiin totta kai myös juhannuslauantaina! Juhannuksen kunniaksi tanssitiinkin pidempään ja kahden orkesterin voimin! Sekä Taikakuu että Sinitaivas viihdyttivät meitä Someron juhannuksessa, Ämyrin perinteisellä tanssilavalla. Hyvin mahtui tanssimaan vaikka tanssikansaa oli runsaasti paikalla, noin tuhannen verran.

TV-tanssit lähetettiin kotikatsojille www.iskelmatv.fi -osoitteessa suorana paikanpäältä kahden tunnin ajan. Nyt pääset mukaan tunnelmaan vielä tallenteenkin kautta!

Tulossa on myös Ämyriltä Iskelmäntekijät -jaksot molempien bändien seurassa. Sinitaivaan Juha-Matti Ahola ja Jyri Laitila istahtavat soffalle Marikan kanssa jutustelemaan. Taikakuun veijareiden Juha Metsäperän ja Samuli Mäkelän kanssa oltiin juhannustunnelmissa. Varsin kilpailuhenkinen bändi on testannut voittajaansa monessa lajissa. Niitäkin selviää tulevassa jaksossa. Iskelmäntekijät jaksoja keskiviikkoisin klo 18. Ensiesityksen jälkeen ohjelma jää tallenteeksi.

Tiesitkö, että Ämyri viime vuonna Kaunein kesälava että Vuoden tanssilava -tittelien voittaja?
Ehdottomasti tittelinsä arvoinen! Muistathan, ettei tanssilavoilla ole tanssipakkoa vaan voit tulla vain nautiskelemaan kotimaisesta iskelmästä hyvässä tunnelmassa. Ja tokihan nautinnon kruunaa ravintolan antimet.

Menossa mukana IskelmäTV Marika Suuronen
Menossa mukana ja TV-tanssit mahdollisti Someron kaupunki.
Marikan kukkamekko Muotiputiikki Helmi/Somero