IskelmäTVn Special Lauantaitanssit Raatalan Humpparallissa 8.7.2023

Raatalan Humpparalli, lavatanssimusiikin festivaali keskellä kaunista maalaismaisemaa Salossa, Kuusjoen kylässä. Vaikka tuntuu, että olet eksyksissä, niin aja vielä muutama minuutti ja olet perillä Kauppilan ladon mailla, jossa järjestettiin jo 16:sta kerran Raatalan Humpparalli!

Käy Raatalan Humpparalli 2023 sivulla: https://humpparalli.in


IskelmäTVn lauantaitanssit lähetettiin la 8.7.2023 Humpparallin avajaisista ja tällä kertaa Lauantaitanssit kestivät koko illan. Tanssijat pidettiin liikkeessä Humpparallin tuttuun tapaan kolmen bändin voimin! Aikalisä, Aurora sekä Armi Tenkula & Afrikan tähti tanssittivat kansaa kukin vuorollaan. Myös humppaspurtti ehdittiin kokea. Sehän on noin klo 22.15 joka ilta Humpparallissa.
Harrasteajoneuvot lähtivät Salon keskustasta liikkeelle n. klo 17 ja saapuivat Kuusjoelle ihailtavaksi.

IskelmäTVn Marika haastatteli viikon aikana artisteja ja tietenkin myös harrasteajoneuvot tulivat tsekattua. Tulossa tälle sivuille haastiksia tunnelmapaloja sitä mukaan kuin saadaan leikattua. Käyhän tsekkailemassa.

Menossa mukana IskelmäTV Marika Suuronen ja livelähetyksen mahdollisti: Rautanet Koski