Kimmo Haapanen, Raatalan Humpparalli

Haapanen kiersi aikanaan 20 vuotta Rytmiset -“paikallisen humppabändinsä” kanssa keikoilla. – Jotain tarvitsisi keksiä, pohti Haapanen pikkuserkkunsa kanssa, kun maailma muuttui eikä tarvetta enää tanssibändille tuntunut olevan. Toisella oli tanssipaikka ja toisella äänentoistolaitteet. Ja siitäpä se Raatalan Humpparalli sai alkunsa. Tiivistettynä voisi sanoa, että tapahtuma on viikon verran “humppaa” eli tanssimusiikkia “keskellä ei mitään” upeiden artistien tahdittamana maalaismaisemissa!

Ladossa viikon aikana joka ilta kolme tanssiorkesteria eli 21 bändiä! Ulkolavalla lisää bändeja ja rokahtavampaa meininkiä. Ja löytyypä sieltä tietysti myös karaokemahdollisuuskin!

IskelmäTVn lauantaitanssit lähetetään lauantaina 8.7. klo 19 Humpparallin avajaistansseista!

toimittajana Marika Suuronen