Tarot – Tuula Huhtala

Tarot? Mitä se oikeasti on ja mistä se tulee? Monelle mystinen ehkä jopa vähän pelottava asia. Tätä oli lähdettävät tutkimaan. Etsin käsiini tietojeni mukaan Suomen parhaimman alan asiantuntijan, Tuula Huhtalan. Jo heti alkumetreillä hän selventää usein epäselvänä olevan asian. Hän ole ennustaja vaan tulkitsija.

Huhtala on opiskellut tarot -tulkintaa jo vuosikymmeniä sekä kaivautunut syvälle tarotien historiaan ja syntyyn. Häneltä on tulossa syksyllä myös kirja, jollaista ei ole ennen aiheesta tehty. Kirjoja, joista voi opetella tulkintaa, on Huhtalan mukaan jo paljon hyviä. Hän ei hallunnut tehdä sellaista vaan avata tarotien maailmaa alkulähteiltä asti.

Tulkitsemista ei voi kuitenkaan oppia kirjoista vaan siihen tarvitaan myös lahjoja. Tämä lahja on Huhtalalla ja sen avulla hän haluaa auttaa asiakkaitaan kestämään elämässä vastaantulevat ongelmat tyynemmin ja auttaa hahmottamaan elämän suuntaviivoja selkeämmin. Tuulan kanssa keskustelemme aiheeseen sopivassa ympäristössä, keskiaikaisessa Turun Linnassa.
Loppuhuipennuksena Tuula tulkitsi minulle taroteista ns. työpöydän. Liity mukaan mielenkiintoiseen hetkeen Marikan matkassa! Ensiesitys su klo 28.5.2023 klo 15, jonka jälkeen tallenne on vapaasti katsottavissa tässä artikkelissa ja sivuillamme “Videotallenteet” -välilehdellä.

toimittajana Marika Suuronen