Kovatasoinen EM-kisa käynnissä Itävallassa autoäänentoistoharrastajien kesken 2023

Autoäänentoistoharrastus on keränny ympärilleen ison harrastajajoukon niin Suomessa kuin ympäri maailman. Kuten moni muukin harrastus, tämäkin vie helposti mukanaan. Eurajokilainen Juha Kiikola on rakentanut Toyotaansa ja on tällä hetkellä kisamatkalla Itävallassa.

Torstai-iltana Salzburgista tavoittamani Juha kertoo käynnissä olevasta Emman (european mobile media association) järjestämästä alan Euroopan mestaruus -kilpailusta. Kovatasoinen kilpailu alan harrastajien kesken on kerännyt Itävallan Salzburgiin osallistujia ympäri maailman. Suomesta autoja on mukana reilu kymmenen. Kiikolan mukaan kilpailu on tänä vuonna erittäin kovatasoinen ja palkintosijoista on kova kamppailu. Lauantaina saamme kuulla, miten kisassa kävikään. Mistä tässä harrastuksesta oikein on kyse?

Kuuntele tai katso haastattelu IskelmäTV kanavalla!
Pe 21.4 klo 18.00 ja klo 20.00
La 22.4 klo 14.00