Rauman teatterilla soi tänä kesänä iki-ihanat Pepe Willbergin hitit! Marikan matkassa 23.6.2023

Otto Kanervan ohjaama ja Pepe Willbergin kappalein siivitetty “Elämältä kaiken sain” -musiikkikomedia viihdytttää kesäteatterin ja iskelmän ystäviä.

Viihdyttävää ja romanttista komediaa roolittavat Maija Rissanen, Leena Rousti ja Anna Hanski (kuvassa) sekä Petrus Kähkönen, Ilkka Merivaara ja Miikka J. Anttila sekä tietysti mahtava livebändi.

Kävimme kurkistamassa viimeisellä harjoitusviikolla millaista menoa on luvassa. Marikan matkassa Rauman teatterilla nähdään pätkä näytelmää sekä päästään haastattelemaan Otto Kanervaa, Antti Vauramoa, Anna Hanskia ja Ilkka Merivaaraa. Moni muistaa varmasti Ilkan Kumman kaa -sarjan Vesana. Kovan harjoitusrupeaman jälkeen ensi-ilta oli la 17.6.2023, joten nyt näytöskausi pyörii jo parhaimmillaan.

Näytelmään liittyy vahvasti keräily ja lavalla nähdään myös ohjaaja Otto Kanervan löytöjä Saksasta. Musiikkikomedian käsikirjoituksesta vastaa Osku Valve ja Otto Kanerva. Musiikin sovituksesta puolestaan kapellimestari Antti Vauramo. Tämä on kolmikon kolmas yhteinen projekti. Yhteistyössä jokaisella on löytynyt oma tontti hoidettavakseen ja työn tuloksesta voit nauttia tänä kesänä Raumalla.

Koreografia Elina Lähde, lavastus Oskari Löytönen ja pukusuunnittelu Elina Vättö. Kampausten ja maskeerausten suunnitteelu Johanna Paakkanen.

Tänäkin kesänä Rauman teatteri viihdyttää Fåfängalla, Suvitiellä, aivan meren rannassa.
Teatterin sivulle: https://raumanteatteri.fi/ohjelmisto/elamalta-kaiken-sain/