Iskelmäntekijät -Harri Mutka

14-vuotiaasta asti keikoilla ahkeroinut Harri Mutka tavataan nykyisin pääsääntöisesti Jaska Mäkysen Nelostie -yhtyeen rumpujen takaa. Hän laulaa bändin kakkosolistina lämmitellen ja jäähdytellen illan tanssijat. Bändejä löytyy Mutkan historiasta. Mm. humppa-aallon kuumimmalla huipulla Mutka oli mukana Alpo Pellisen bändissä sekä myös Kari Vepsän ja Onnenmaan rivissä vierähti jokunen vuosi.
Hyväntuulista miestä pitää huumori tiellä ja haastattelua tehdessäkin naurettiin paljon.
Mutka on työskennellyt myös vakavampien asioiden parissa. Kuten kriisinhallintatehtävissä Balkanilla ja Lähi-Idässä, Elisabeth Rehnin turvajoukoissa ja Länsi-Balkanilla suurlähettilään henkivartija/kuljettajana.
Bänditoiminta on kulkenut miehen matkassa myös Libanonissa ja Balkanilla. Kun soitto soi vapaa-ajalla , saattoivat rauhanturvaajat unohtaa hetkeksi missä ollaan.
Mutka on äskettäin tehnyt Petri Anttilan kanssa sinkun, Sieluni kaunis Maria. Kappale on tehty 70-lukulaiseen Santanan fiilistä mukaillen.
Kotiseuturakas muusikko halusi esitellä Marikalle Ähtäristä kolme asiaa: Hiirosen taiteen, Mustikkavuoren alueen (tanssilava, kuntoportaat ja näkötorni) sekä Topin muistomerkin.