IskelmäTVn Special Lauantaitanssit Raatalan Humpparallissa la 8.7.2023 klo 19 alkaen!

Raatalan Humpparalli, lavatanssimusiikin festivaali keskellä kaunista maalaismaisemaa Salossa, Kuusjoen kylässä. Vaikka tuntuu, että olet eksyksissä, niin aja vielä muutama minuutti ja olet perillä Kauppilan ladon mailla, jossa järjestetään tänä vuonna jo 16:sta kerran Raatalan Humpparalli!
IskelmäTVn lauantaitanssit lähetetään la 8.7.2023 Humpparallin avajaisista ja tällä kertaa Lauantaitanssit kestävät koko illan. Tanssijat pidetään liikkeessä kolmen bändin voimin! Aikalisä, Aurora ja myöhemmin ilmoitettava kolmas bändi tanssittavat kansaa kukin vuorollaan. Kun bändit vaihtavat toiseen, niin Marika vie meidät ulkoalueen tunnelmiin ja myös haastattelee humppakansaa. Myös humppaspurtti ehditään kokea ja sehän on noin klo 22.15 joka ilta.
Harrasteajoneuvot lähtevät Salon keskustasta liikkeelle n. klo 17 ja saapuvat Kuusjoelle ihailtavaksi.

Menossa mukana ja livelähetyksen mahdollistaa: Rautanet Koski