Iskelmäntekijät -Petri Hervanto “XV” 22.11.2023

Viidestoista Tangokuningas Petri Hervanto istahti Tanssin Tähdet -risteilyllä jutustelmaan Marikan kanssa hetkeksi. XV -lempinimen saanut Petri kruunattiin kuninkaaksi vuonna 1999. Tiedätkö mistä lempinimi tulee?

Vain yhden levyn urallaan ( v. 2000) julkaissut tangokuningas on pitänyt vähän pidempää levytystaukoa. Vaimon kanssa julkaistu duettosinkku “Sain rakastaa” tuli ulos 2019. Miten on, saadaanko vihdoin uutta kuunneltavaa?

Hervanto on viime vuosina ollut paljon mukana teattereissa. Tällä hetkellä mies valloittaa Esko Rahkonen -musiikkinäytelmässä kruunaamattomana kuninkaana. Tämä nostalginen tuotanto kiertää ympäri Suomen ja käyvätpä he myös Ruotsin puolella. Mahdoton rakkaus -tangonäytelmässä ehtii vielä tämän vuoden puolella kuulla Hervannon upeaa tulkintaa. Myös Petrin vaimo, Tiina Räsänen on samalla lavalla kuten monia muitakin tähtiä.

Kaikenlaista kivaa höpötellään Tanssin Tähdet 2023 -gaalan jälkeen, joten liity Marikan ja Petrin leppoisaan seuraan keskiviikkona.