Ilari Oja-Lipasti, kuljettaja, monitoimimies Finlanders

Finlandersin taustalla toimii tärkeä mies, Finlandersin oma MacGyver, Ilari Oja-Lipasti. Ilari pitää huolen turvallisista kyydeistä keikkapaikkojen ja kotien välillä sekä keikkabussin kunnosta. Toimeliaana miehenä hän myös mm. korjailee kuljetuslaatikoita ja roudailee tavaroita bändiläisten apuna.
Ilari aloitti rekkahommien lisäksi kesällä 2017 Juha Tapion keikkabussin kuljettajana. Siitä hän siirtyi Lauri Tähkän bussin rattiin ja vuosi sitten Finkkujen bussin rattiin.
Työssään selvästi viihtyvälle Ilarille työn suola on hurtti huumori. Ken istuu apukuskin paikalla ja kenen kanssa pidetään levyraatia ajon aikana? Miten Ilarin aika kuluu odotteluajoilla? Onko mukana mummon perintöpyörä, lenkkitossut tai tanssikengät? Vai kenties nuo kaikki?