Eero Nummela, Komiat

Tanssipaikkoja ahkerasti kiertävä Komiat on bändi, jonka keikoilta ei menoa ja meininkiä puutu. Vaikka ei itse omaisi tanssitaitoa, niin menoa katselee ja soittoa kuuntelee oikein mielellään.
Nuorten miesten tarina alkoi juuri Eeron ideasta koota tanssiyhtye. Eka keikka Raatalan Humpparallissa oli vain alkua tarinalle. Jo alkumetreillä Komiat -kokoonpanolla soitettiin yhteiskeikka kotilavalla Yläneen Valasrannalla Finlandersin kanssa.
Vankasta yleisön suosiosta kertovat useat yleisöäänin ansaitut Vuoden tanssiorkesteri -palkinnot. Lisäksi Komiat on Aito Iskelmätähti -kilpailun voittaja 2021, Tanssittajatulokas 2019 sekä Tanssiorkestereiden Suomen mestari 2018.
Viimeisin julkaisu on Yölinnun Simo Silmun kanssa yhteisbiisi tehty Soittajat soittaa.
Tervetuloa mukaan Eeron ja Marikan jutusteluhetkeen äitienpäivänä, su 14.5.2023 klo 14.

Toimittajana Marika Suuronen