Iskelmätaivaan Tähti 2023 -finalistit selvillä

Perjantain huipputasokkaassa semifinaalissa ei käynyt kyllä tuomaristoa kateeksi. Upeasta laulajajoukosta piti saada valittua kuusi parasta molemmista sarjoista lauantaiseen finaaliin (suora lähetys klo 17-19 www.iskelmatv.fi ). Kiitos osallistujille, olitte voittajia jo, kun olitte semifinaalissa! Upea suoritus kaikilta!

Tuomaristo ottaa kisassa huomioon laulajan “koko pakettia”. Äänen, laulu- ja esiintymistaidon lisäksi tärkeää Iskelmätaivaan Tähdelle on myös mm. lavakarisma, vuorovaikutus yleisön kanssa.
Kiitos upealle tuomaristollemme (Teemu Ahtonen, Erkki Puumalainen, Armi Tenkula, Tarja Hirvaskari ja Janina Tuisku) jo tässä vaiheessa!

Perjantaina parhaiten onnistuivat ja itsensä finaaliin lauloivat:

Iskelmätaivaan Kultainen Tähti 2023 (50+)
– Annika Kontio
– Ari Tamminen
– Marjo Nevala
– Marjo Tiainen
– Mervi Jokinen
– Satu Tamsi

Iskelmätaivaan Tähti 2023 (18-49)
– Hanne-Reetta Ojala
– Kati Saarilampi
– Kiia Koittola
– Markus Kuusisto
– Mikael Happonen
– Petra Brunnila

Finaali alkaa Hotelli Kivitipussa Lappajärvellä klo 17. Suora lähetys iskelmatv.fi osoitteessa klo 17-19. Jokainen finalisti esittää kaksi valitsemaansa kappaletta, yhden kummallakin kierroksella. Laulujärjestys sama kuin yllä (etunimien aakkosjärjestys). Ensimmäinen kierros klo 17 ja sen jälkeen pieni tauko, jonka aikana yleisölle näkyy finalistien haastatteluja iskelmatv.fi-osoitteessa. Noin 30 min. tauon jälkeen toinen kierros samassa järjestyksessä. Voittajien julkistus nähdään IskelmäTVn Lauantaitanssien jälkeen (suora lähetys klo 20-20.45, J. Eskelinen & Onnenkulkurit) klo 20.45 alkaen. Tanssit jatkuvat Kivitipussa iltamyöhään asti.
Onnea ja menestystä finalisteille!

Kuva Helena Lindström