Lavakauden päättäjäiset 2023 -Musiikkialan ammattilaisten seminaari

SULT – seminaari – Askelmerkit rikkaampaan Suomi -viihteeseen
Lavakauden päättäjäiset 2023 -Katja Karisukki
Lavakauden päättäjäiset 2023 -Heidi Pagani
Lavakauden päättäjäiset 2023 Mikko Alatalo
Tiedoston Lavakauden päättäjäiset 2023 -Taivalkunta Beat
Lavakauden päättäjäiset 2023 Eikka Eronen
Lavakauden päättäjäiset 2023 Pekka Vaattovaara

Discopress ja Radio Musa järjestävät Lavakauden päättäjäiset jo 32. kertaa. Mukana yhteistyössä SOLO ry, Suomen luova talous SULT ry ja Teosto. “Lavista” juhlitaan nyt Tampereen Komediateatterin Kristallisalin komeissa puitteissa.

Iskelmätv-fi -sivustolla voit seurata musiikkialan ammattilaisten Viihdebisnestä suoraan kuluttajien sydämiin -seminaaria (SOLO ry & SULT ry, yhteistyössä Teosto). Tapahtumasta tulossa myös tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Tunnelmapaloja tulee tallenteeseen myös illan myöhemmästä ohjelmasta, Tätä Suomi tanssii -gaalan esiintymisistä ja palkitsemisista. IskelmäTVn Marika on myös paikalla, joten tulossa on varmasti myös haastatteluja tallenteeseen.

Gaalassa palkitaan mm.
• Kuukauden Levyt 2022-2023
• Vuoden tanssittajatulokas
• Vuoden tanssittaja
• Kesän 2022 Tanssihitti
• Sisu-palkinnot
• Tamperelainen Musa -erikoispalkinto

Menossa mukana IskelmäTV, Tamperelainen & Radio Musa