Iskelmäraati Kalajoella – SUORA lähetys Hotelli Rantakallasta 21.9.2024

Iskelmäraati Kalajoella Hotelli Rantakallassa, lauantaina 21.9.2024 klo 18–19!
Hotelli Rantakalla, upealla sijainnillaan Kalajoen hiekkasärkkien äärellä, tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tämän suositun musiikkiohjelman seuraavalle jaksolle. Tämä mahtava ympäristö yhdistää luonnonkauneuden ja suomalaisen iskelmämusiikin, luoden unohtumattoman tunnelman illalle.

Iskelmäraati on ainutlaatuinen musiikkiohjelma, joka keskittyy kotimaiseen suomenkieliseen iskelmämusiikkiin. Jokainen jakso tuo esiin vaihtuvan juontajan ja raadin, joka koostuu niin iskelmän asiantuntijoista kuin innokkaista kuuntelijoista paikallisyhteisöistä. Juontajana tässä jaksossa toimii tuttuun tapaan Martti Kuurila, joka tuo ohjelmaan persoonallisen ja rennon otteensa.

Kalajoen jaksossa raatilaisina nähdään:

  • Merja Uimonen
  • Tuija Koberg
  • Kari Heinonen
  • Kati Saarilampi
  • Jarmo Haapaniemi

Raati edustaa monipuolisesti paikallista musiikkiosaamista ja iskelmämusiikin suurkuluttajia. He arvioivat sekä tunnettujen että vähemmän tunnettujen artistien suomenkielisiä iskelmäkappaleita, antaen niille pisteitä asteikolla 1–10 sekä syvällisiä sanallisia arvioita. Tämä tarjoaa yleisölle mahdollisuuden löytää uusia suosikkeja ja saada uusia näkökulmia kotimaiseen iskelmään.

Ohjelman yllätyksellinen luonne pitää katsojat ja raatilaiset jännityksessä, sillä kappaleet selviävät vasta ohjelman aikana. Tämä takaa spontaanin ja arvaamattoman tunnelman, joka tuo lisämaustetta iltaan.

Iskelmäraati ei ainoastaan juhlista iskelmämusiikin monimuotoisuutta, vaan se on myös osa suomalaisen kulttuurin elävää perintöä. Seuraa ohjelmaa suorana lähetyksenä IskelmäTV.fi-sivustolla ja liity mukaan nauttimaan kotimaisen musiikin rikkaudesta!