Lauantaitanssit Ravintola Enonveneellä 14.9.2024 Rainer Bollströmin ja Henna Orasteen sävelin

Syksyinen ilta vie meidät Pohjois-Karjalaan Enon kauniisiin maisemiin, kun IskelmäTVLauantaitanssit saapuvat legendaariseen Ravintola Enonveneeseen lauantaina 14.9.2024. Tanssit alkavat klo 18.30 ja jatkuvat aina klo 22.00 asti, minkä jälkeen ilta jatkuu karaoken merkeissä.

Tämän tanssi-illan tähdet ovat pitkän linjan iskelmäartisti Rainer “Raikku” Bollström sekä lahjakas laulajatar Henna Oraste. Yhdessä he tuovat parketille sykähdyttäviä säveliä ja takaavat unohtumattoman tanssi-illan kaikille paikalle saapuville.

Lisäksi Ravintola Enonveneellä tehdään koko päivän ajan TV-haastatteluita, ja illan tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä sekä nettiteeveessä osoitteessa https://iskelmatv.fi että radiosta https://iskelmatv.fi/iskelmatv-radio/. Tämä on oiva tilaisuus päästä nauttimaan tanssitunnelmasta niin paikan päällä kuin kotikatsomoista käsin.

Ravintola Enonvene tarjoaa perinteisen tanssi-illan tunnelmaa, josta pääsee nauttimaan niin ensikertalaiset kuin kokeneet tanssijat. Tervetuloa mukaan, liity tanssin pyörteisiin ja nauti ikimuistoisesta illasta!

Ravintola Enonvene
https://www.enonvene.fi